Mijn favorieten

Klantbeoordelingen

Hieronder een aantal reacties die wij als beoordeling op Funda hebben mogen ontvangen:
 
"In alle objectiviteit: op alle punten een 10. De samenwerking had niet beter kunnen verlopen. Met heel veel dank, Susanne en Julie"
 
"Het ging meer dan prima. Bijna dagelijks contact. Op één keer na (in verband met het overlijden van een naast familielid) is Paul steeds bij de bezichtigingen aanwezig geweest. Toen wij nadat het ultieme bod door de potentiële kopers was neergezet, dachten: nou laat dan maar, heeft Paul gezegd: “Kom toch maar met een voorstel”. Dat hebben we gedaan. Enfin, onze maisonnette is voor een zeer goede prijs verkocht: we zijn meer dan tevreden!"
 
"Het contact met Paul Vastenburg en Jolanda Terol is zeer plezierig verlopen en wordt gekenmerkt door een directe en open communicatie, correctheid, snelheid en deskundigheid. Het zijn no-nonsens makelaars die hun honorarium dubbel en dwars waard zijn."
 
"Het contact verliep uitermate plezierig waarbij de deskundigheid afstraalde. De advisering op elk gebied om mijn woning te verkopen, waren bijzonder goed en erg behulpzaam. Ik heb al vele malen met deze makelaar te doen gehad en het is steeds een bijzondere begeleiding."
 
Wij zijn benieuwd naar uw reactie als wij uw woning hebben mogen verkopen...toch eens kennismaken ?