Mijn favorieten

Seniorkeur makelaar


Als "Seniorkeur makelaar" adviseren wij regelmatig ook om (aangepast) te blijven wonen!

Het Seniorkeuradvies
Voor de meeste mensen is het `helaas` vroeg of laat onvermijdelijk, verhuizen. Terwijl senioren en mensen met een lichamelijke beperking vaak zelf het liefst zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving.

Wij begrijpen als Seniorkeur makelaar als geen ander dat het een erg moeilijke keuze is om wel of niet te verhuizen en dat deze keuze niet in een nachtje slapen wordt genomen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw overwegingen. Samen kijken we naar passende oplossingen en bestaat er voor u wellicht ook de mogelijkheid om langer in uw vertrouwde woonomgeving te blijven wonen. Mocht u toch tot de conclusie komen dat het verstandiger is om elders te gaan wonen helpen wij u indien gewenst u ook bij het vinden van de nieuwe woning.

Met de Seniorkeur Makelaar krijgt u “net wat meer aandacht”.
Bent u jonge senior en op zoek zijn naar een woning waar u zonder zorgen oud kunt worden, of bent u op leeftijd en wilt u uw woning verkopen ook dan bent u bij Zandvoortmakelaars aan het juiste adres. Wij nemen de tijd en geven u de aandacht en adviezen die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

De mantelzorg woning
De mantelzorgwoning is een huis als alle andere, met een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en een halletje. Met gewoon een stenen buitenkant, betonnen vloer, dubbelglas, hardhouten kozijnen en eigen verwarming en koeling. Toch heeft de mantelzorgwoning drie bijzondere eigenschappen:

  • Dankzij uitgebreide voorbereidingen in de fabriek bouwt de leverancier een mantelzorgwoning voor u op locatie in een paar uur, afwerken duurt daarna nog een week.
  • De mantelzorgwoning is verplaatsbaar; na gebruik verhuist de woning steeds naar een volgende locatie.
  • De woning zit vol handigheden (alleen zo nodig) veel zorgvoorzieningen aan te brengen. De mantelzorgwoning groeit hierin mee met uw behoefte en wij kunnen u daarbij helpen.
  • Het plaatsen van een tijdelijke zorgkamer bij/aan uw huidige woning behoort ook tot de mogelijkheden.

    Kortom wij staan u graag bij met:

 
 1. Advies over het levensloopbestendige aanpassing van de huidige woning;
 2. Het vinden van een geschikt alternatief en bemiddelen in de aankoop;
 3. Bemiddeling bij aankoop/aanhuur en plaatsing van een mantelzorg woning;
 4. Bemiddeling bij het tijdelijk plaatsen van een zorgkamer bij/aan uw huidige woning
 5. De verkoop van de huidige woning;
 6. Het regelen van de best mogelijke (senioren)hypotheek;
 7. Het organiseren/assisteren bij de verhuizing, verbouwing en de inrichting.