Mijn favorieten

Onze diensten

Het verkopen en kopen van een huis vereist niet alleen vakmanschap van de makelaar, het is voor u als klant vaak een ingrijpende en spannende gebeurtenis.
 
Als NVM en tevens Gilde Makelaar zijn wij ons hiervan bewust. Naast vakmanschap en jarenlange ervaring voorzien wij daarom ook in de behoefte van persoonlijke begeleiding rond de hele transactie. Aan de aan- of verkoop van een huis kunnen ingewikkelde juridische, fiscale en bouwkundige aspecten kleven (denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen en milieuzaken). Er kunnen dus factoren een rol spelen die u als klant een onzeker gevoel kunnen geven. Deze onzekerheden nemen wij voor u weg.
 
Alle Gilde Makelaars zijn gecertificeerd register makelaar en taxateur alsmede lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Wij zijn deskundig, objectief en onafhankelijk en stellen alles in het werk om de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren. Bovendien bundelen wij onze krachten met de makelaars van de andere kantoren van de Gilde Makelaars. Daardoor zijn de Gilde Makelaars goed op de hoogte van de regionale huizenmarkt en de laatste ontwikkelingen in de regio Zuid Kennemerland, waar u als klant natuurlijk van profiteert.


Taxaties
Acties
Aankoop
Verkoop
Huur/verhuur
Hypotheken
Beheer
Adviezen